Fitpro Institute

 Over ons

De oprichters

De oprichters en broers Jasper en Niels Smeenge zijn al vanaf 2005 actief in het Gooi op het gebied van personal training en fysiotherapie. Dit concept hebben zij vanaf 2015 kunnen uitbreiden en verbeteren aan de Klaaskampen in Laren onder de naam FITPRO Institute.

Een state of the art trainingsinstituut waar alles onder één dak samenkomt op het gebied van training, therapie en lifestyle.
We zijn niet gevoelig voor hypes en filteren voor u de zin en onzin die de fitnessindustrie met zich meebrengt. Ons team van experts is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onze kennis op gebied van behandel- en trainingstechnieken is gebaseerd op wetenschappelijke kennis en zichtbaar aanwezig in onze gehele aanpak op het gebied van fitness, therapie, leefstijl en voeding.

De FITPRO methode

Als individu sta je bij FITPRO centraal. Wij vinden voor iedereen een passende oplossing die uniek is. Iedereen die bij ons binnen stapt is anders. Bij FITPRO ligt de focus op persoonlijke aandacht, techniek, beweeg-efficiëntie, kwaliteit en variëteit. De progressie gaat stapsgewijs en is blijvend. Overtraining en overbelasting gerelateerde klachten worden daarmee vermeden.
Onze trainingsprogramma’s bevatten altijd fundamentele filosofieën, ook wel bekend als functional movement en betreft de natuurlijke beweegpatronen van het lichaam.

Intake

Wat je doelstelling ook is, een fundamenteel onderdeel van onze service is de uitgebreide intake. Het dient als basis om een compleet fysiek en mentaal beeld te krijgen en een trainings- en behandelplan vorm te geven.
De intake bij FITPRO is bij alle trainingsvormen zeer uitgebreid met onderdelen zoals een blessurerisico test, kracht- en flexibiliteitstesten, fysiotherapeutisch onderzoek, voedingsanalyse en veel meer.

Samen met ons team van experts zorgen we ervoor dat doelstellingen

behaald worden en resultaten zichtbaar zijn!

Testimonials

”Ik heb nu ruim drie jaar personal training bij FITPRO, iedere maandag en donderdag 7.15 uur. Niels en zijn team hebben mij gebracht waar ik nu ben na mijn herseninfarct. Zonder FITPRO zou ik nu echt niet zover zijn, ik functioneer vele malen beter in mijn dagelijks leven.”

Henk Hilhorst

Ondernemer

Ik ben nu een paar maanden aan het trainen bij Fitpro. Voel mij sterker, fitter en zit beter in m’n vel. Als oefentherapeut Mensendieck werk ik aan een optimale houding en gezond bewegingsapparaat. De trainers bij Fitpro geven ook hier tijdens de trainingen bijzondere aandacht aan. Het is ook erg léuk om samen met de Fitpro trainers de core te versterken en steeds weer jezelf te verbeteren.

Caroline Hoeks

Oefentherapeut Mensendieck

Bij FitPro train je met zeer professionele en leuke trainers die veel verstand van het lichaam hebben. Ze begeleiden je heel effectief bij je eigen trainingsprogramma en acteren direct als oefeningen net even te makkelijk of te licht zijn. Dat geeft voldoening maar heeft ook echt effect. Ik voel me fitter en sterker, maar belangrijker nog: ik ga er met veel plezier heen!

Jennifer Kors

Director HR Grand Vision

FITPRO

ONZE LOCATIE

\

Shared rooms

\

Personal private rooms

WIL JE
LIEVER PERSOONLIJK ADVIES?

Voer de onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op

OF