GET FIT THE SMART WAY

 LIFESTYLE

gezonde lifestyle

Een fitte en gezonde lifestyle staat voor kwaliteit van leven. En daar maken veel componenten onderdeel van uit. Niet alleen lichaam maar ook geest. Gezond leven staat voor veerkracht en is meer dan alleen bewegen. Het gaat om balans van de verschillende facetten.

FITPRO Institute helpt om je leven in balans te krijgen en biedt daarbij verschillende mogelijkheden aan. Wij kunnen je helpen aan een volledig op maat gemaakt fit plan, maar je kan ook kiezen uit ons breed aanbod van diensten als personal training, small group training, personalized training, PersonalFoodCoach, een haaranalyse, sportfysiotherapie en echografie.

ONS AANBOD

PERSONAL FOOD
COACH

Onze voedingsexperts helpen mensen bij het veranderen van hun voedingspatroon en leefstijl. Heb je er genoeg van om elk jaar weer een dieet te volgen zonder resultaat?

TRAININGEN

Of dit nu privé trainingen zijn of in small group verband, met of zonder blessures, als individu sta jij centraal en krijg je de juiste begeleiding en aandacht.

MASSAGES

Bij FITPRO Institute bieden we drie verschillende massages aan voor een deel van het lichaam of het gehele lichaam: Sportmassage, Relaxmassage en een Deep Soft Tissue massage. 

WAT ANDEREN VINDEN VAN DE BEGELEIDING BIJ FITPRO

Testimonials

FITPRO

ONZE LOCATIE

\

Shared rooms

\

Private rooms

WIL JE
LIEVER PERSOONLIJK ADVIES?

Voer de onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op

OF