TRAIN SMART, NOT HARD

 FITPRO

 Training

PERSONAL TRAINING

Na een uitgebreide intake krijg je een trainingsschema ontwikkeld naar jouw behoeftes en doelstellingen. Elk traject start met personal training, met of zonder PersonalFoodCoach. Als individu sta je bij ons centraal; wisselende schema’s, hermetingen en evaluaties. Uiteraard is er gratis een parkeerplek, koffie&thee, fruit, locker, bidon, douche, verzorgingsprodukten en een handdoek beschikbaar.

LIFESTYLE

Een fit en gezonde lifestyle staat voor een kwalitatief goed leven. Een holistische benadering, trainingsritme creëren, beter slapen, fitter leiding geven, geen blessures, minder gestresst door het leven gaan of je eetpatroon veranderen. Wij helpen jouw deze doelstellingen te realiseren. Dat is personal health.

FYSIOTHERAPIE

Wij geloven in een holistische benadering voor de behandeling van blessures en klachten. Na een gedetailleerd onderzoek komen we tot een afgewogen behandelplan die wij samen zullen bespreken. Daarnaast werkt de fysiotherapeut nauw samen met het hele team van personal trainers. In de wekelijkse teammeeting worden bepaalde blessures/bijzonderheden intercollegiaal besproken.

FITPRO

ONZE LOCATIE

\

Shared rooms

\

Personal private rooms

WIL JE
LIEVER PERSOONLIJK ADVIES? WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET JE OP