GET FIT THE SMART WAY

 PERSONALIZED
TRAINING

PERSONALIZED TRAINING

Personalized training is een “light”versie van personal training. Dit traject wordt gestart met een 30-rittenkaart 45 minuten personal training. Tevens is er een toelatingseis waarbij we je blessurerisico niveau bepalen. Er dient een bepaald aantal punten gehaald te worden om een personalized training abonnement te kunnen starten. Dit alles om jou zo optimaal mogelijk te kunnen laten presteren en functioneren. “First move well, then move often.”– Gray Cook

Je traint vervolgens in de gezamenlijke trainingszaal (shared room) op je eigen tijd en je maakt daarbij gebruik van de MyWelness app van FITPRO. In deze app doorloop je je eigen individuele trainingsschema waarin al je oefeningen via een filmpje te zien zijn. De iPad wordt door FITPRO ter beschikking gesteld of je kan de training via je eigen telefon doen. Het is ook mogelijk om de app te gebruiken op je eigen mobile device. Hierdoor kun je ook het schema, eventueel aangepast, blijven volgen op een externe (vakantie) locatie!

De sfeer bij FITPRO wordt nauwlettend in de gaten gehouden en is persoonlijk, leuk, veilig, dynamisch en motiverend. We passen je schema elke 6 tot 10 weken aan, afhankelijk van je vooruitgang en aanwezigheid.

Er zijn verschillende abonnementen mogelijk waarin minimaal wekelijks een half uur personal training per maand is inbegrepen. Uiteraard zijn er ook abonnementen met 1, 2 uur of  3x 30min personal training per week mogelijk:

MOGELIJKHEDEN
PERSONALIZED TRAINING

PERSONALIZED MEMBERSHIPS
(Flexibel en 12 maanden)

PREMIUM

Vanaf €285 pm:

Onbeperkt trainen en wekelijks 30min PT

GOLD

Vanaf €430 pm:

Onbeperkt trainen en wekelijks 1 uur PT (of 2x 30min)

PLATINUM

Vanaf €565 pm:

Onbeperkt trainen en wekelijks 2x 45min PT (of 3x 30min)

DIAMOND

Vanaf €715 pm:

Onbeperkt trainen en wekelijks 2 uur PT (of 4x 30min)

WAT ANDEREN VINDEN VAN DE BEGELEIDING BIJ FITPRO

Testimonials

FITPRO

ONZE LOCATIE

\

Shared rooms

\

Private rooms

WIL JE
LIEVER PERSOONLIJK ADVIES?

Voer de onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op