GET FIT THE SMART WAY

 TRAINING

BIJ FITPRO
IS ER VOOR IEDEREEN EEN PASSENDE TRAINING!

Of dit nu privé trainingen zijn of in small group verband, met of zonder blessures, als individu sta jij centraal en krijg je de juiste begeleiding en aandacht.

Voorafgaand aan je trainingstraject nemen wij een uitgebreide intake af. Naast het bespreken van je doelstellingen en mogelijkheden, onderzoeken wij volgens wetenschappelijke methodes hoe je beweegt en functioneert. Dit is noodzakelijk om het beste programma te ontwikkelen voor jouw specifieke doelen zonder blessures op te lopen.

ONS AANBOD

PERSONAL
TRAINING

Tijdens de 1 op 1 sessies halen wij samen het maximale uit je training voor een duurzaam resultaat. Naast een shared room heb je bij FITPRO Institute ook de beschikking over twee ruime exclusieve privé trainingsruimtes voor optimale begeleiding en privacy.

SMALL GROUP TRAINING

Tijdens de small group training sessies halen wij samen het maximale uit je training voor een duurzaam resultaat. Als deelnemer van de groep kun je elkaar extra motiveren! Een groep dient zelf samengesteld te worden, incidenteel zijn er mogelijkheden om aan te haken bij een bestaande groep.

PERSONALIZED
TRAINING

Personalized training is een “light”versie van personal training. Tevens is er een toelatingseis waarbij we je blessurerisico niveau bepalen. Er dient een bepaald aantal punten gehaald te worden om een personalized training abonnement te kunnen starten. 

WAT ANDEREN VINDEN VAN DE BEGELEIDING BIJ FITPRO

Testimonials

FITPRO

ONZE LOCATIE

\

Shared rooms

\

Private rooms

WIL JE
LIEVER PERSOONLIJK ADVIES?

Neem dan direct contact met ons op!