RECOVER THE SMART WAY

 MASSAGES

SPORTMASSAGE

Oorspronkelijk ontwikkeld om sportgerelateerde klachten te verminderen. Sportmassage is een specialistische massage die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Sportmassage helpt bij het verminderen van spanning en melkzuur in de spieren, zodat bloed en zuurstof opnieuw de spieren kunnen herstellen.

Tevens geschikt voor mensen met rug-, nek- of schouderklachten die vaak zijn ontstaan door een verkeerde werkhouding dan wel intensief computergebruik. Daarnaast is een sportmassage ook ontspannend en kunnen er blessures mee worden voorkomen.

TIJDSDUUR

  • 30 minuten
  • 45 minuten
  • 60 minuten

DEEP SOFT
TISSUE MASSAGE

Deep Soft Tissue behandelingen zijn soft tissue behandelingen. Hiermee wordt bedoeld dat er gewerkt wordt op spieren, fascia (bindweefsel) en zenuwstructuren. Spieren die lang onder fysieke stress gestaan hebben of emotionele stress kunnen intrinsiek verharden, spasmeren, verknobbelen. Hoe chronischer de spierspanning, hoe meer impact deze zullen krijgen op het algemeen functioneren van je lichaam. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een Deep Soft Tissue Massage helpt die blokkade op te heffen. Deze massage vorm is zeer intensief en wordt gegeven door een expert van FITPRO met langdurige ervaring in de topsport.

TIJDSDUUR

  • 30 minuten
  • 45 minuten
  • 60 minuten

RELAXMASSAGE

Ook wel ontspanningsmassage genoemd – is een klassieke lichaamsmassage direct op de huid met een olie. Een goede relaxmassage draagt bij aan het behoud van een goede gezondheid en is bedoeld om op meerdere manier los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest. Spieren en pezen worden soepeler, lichaam raakt beter doorbloed, de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in het hoofd. Veel klachten als gevolg van oververmoeidheid, stress, verkeerde loop-, zit- of staan houding worden voorkomen of opgeheven.

TIJDSDUUR

  • standaard 60 minuten

FITPRO

ONZE LOCATIE

\

Shared rooms

\

Personal private rooms

WIL JE
LIEVER PERSOONLIJK ADVIES?

Neem dan direct contact met ons op!